Köpa bostadsrätt – vi hjälper dig hela vägen

Badge från Svensk Kvalitetsindex för sveriges nöjdaste privatkunder inom bolån 2023

Sveriges nöjdaste bolånekunder

Bra att tänka på om du ska köpa bostadsrätt:

När du köper en bostadsrätt äger du inte lägenheten utan en andel i en bostadsrättsförening. Hur föreningens ekonomi ser ut blir därför viktigt eftersom det kan påverka den avgift som föreningen tar ut av dig varje månad.

Det är på visningen som många bestämmer sig för en om de vill köpa en bostad. Gör det bästa utav visningen genom att unvika några vanliga misstag. Ta del av våra tips för att förbättra dina möjligheter att fatta ett bra och genomtänkt beslut. 

Vi har massor med bra grejer för att göra det enkelt och tryggt för dig när du ska köpa din första bostad. Se hur vi kan hjälpa dig.

Det finns för- och nackdelar både med att köpa lägenhet först och att sälja sin bostad först. Dessvärre finns det inte bara ett korrekt svar. Ta del av våra tips kring hur du kan tänka.

Bolån hos oss – mer än bara bankgrejer

Det ska vara enkelt för dig att köpa, sälja eller bo. Därför tänker vi större än bolån och sparkonto. Vi har till exempel en massa bra samarbeten som gör din vardag lite smidigare. Färdigförhandlat och förmånligt för dig som har bolånet hos oss.

Hemförsäkring med If
Låneskydd – försäkra dig och ditt lån
Juridisk rådvigning via Lexly
Lägre ränta med Grönt Bolån

Hitta din nya bostad på Booli

Vår tjänst Booli har Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, värderar bostäder och ger dig full koll på slutpriser.

Köpa tillsammans med någon annan
Överbryggningslån — för dig som ska sälja en bostad
Låna till handpenningen

Så här funkar bolån hos oss

Innan du börjar leta bostad är det bra att veta hur mycket du kan köpa en bostad för, och hur mycket det kostar varje månad. Börja med att räkna ut hur mycket du kan låna, du ser direkt vad det kostar och vilken ränta du får.

När du räknat klart kan du enkelt gå direkt vidare och ansöka om lånelöfte.

Aktuell effektiv ränta och representativt exempel