Ditt bolån hos oss – mer än bara bankgrejer

Det ska vara enkelt för dig att köpa, sälja eller bo. Därför tänker vi större än bolån och sparkonto. Vi har till exempel en massa bra samarbeten som gör din vardag lite smidigare. Tänk försäkring eller renoveringshjälp – färdigförhandlat och förmånligt för dig som kund.

För dig som har bolån hos oss:

Renoveringshjälp med Anticimex

Renovering ska kännas tryggt. Därför får du via oss kostnadsfri rådgivning från Anticimex när du ska renovera eller bygga om.

Juridisk rådvigning via Lexly

Du får kostnadsfri juristhjälp med vår samarbetspartner Lexly. Gå igenom din situation, få rådgivning eller hjälp med avtal online.

Lägre ränta med Grönt Bolån

Vi vill motivera fler att välja energieffektiva bostäder. Därför erbjuder vi dig som bor i en villa eller lägenhet i byggnad med energiklass A, B eller C avdrag på bolåneräntan hos oss.

Låneskydd och hemförsäkring

Att vara försäkrad kan vara en trygghet både för dig och din familj. Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda förmånliga försäkringar för dig som har bolån hos oss.

Ska du sälja din bostad och vill veta hur stor kontantinsats du har till nästa boende?

I internetbanken kan du som har bolån hos oss enkelt räkna ut vinsten vid en eventuell bostadsförsäljning, och hur mycket som kan nyttjas som kontantinsats till nästa boende.

Allt om amortering

Lär dig om hur det funkar, om det finns några undantag och hur du extraamorterar.

Rörlig eller bunden ränta

Få tips på vad som är bra att tänka på när det gäller räntor och bindningstider.

Har du frågor om bolån?

Du hittar svar på de vanligaste frågorna direkt på vår kundservicesida. Du kan också chatta med vår chatbot Bo och få snabba svar på dina allmänna frågor dygnet runt.