Expert på fastighetslån till fastighetsbolag

Med hög kompetens av fastighetslån och många års erfarenhet, är vi en pålitlig finansieringspartner för etablerade fastighetsbolag, byggbolag och fastighetsutvecklare.

Riksbanken flaggar för tre räntesänkningar i år

Den 27/3 lämnade Riksbanken besked om styrräntan utifrån en förnyad prognos över svensk ekonomi och inflationen. SBAB:s chefsekonom Robert Boije kommenterar räntebeslutet och den nya prognosen.

 

Vi har Sveriges nöjdaste kunder inom fastighetslån i år igen!

Pålitlighet, erfarenhet, trygghet och kompetens. Det är några av egenskaperna som gjort oss till Sveriges mest uppskattade finansieringspartner till fastighetsbolag och fastighetsutvecklare 6 år i rad*. Hos oss får ni:

  • En trygg finansieringspartner som hjälper er att arbeta långsiktigt och hållbart
  • Snabba beslut och finansiering anpassad efter era behov
  • Kundansvariga med stor erfarenhet, kompetens och förståelse för marknaden

Bankinitiativet för en hållbar byggbransch

På SBAB tror vi helhjärtat på en schysstare byggbransch. Därför står vi, tillsammans med fem andra banker, bakom Bankinitiativet Hållbar byggbransch. Ett gemensamt initiativ för att motverka fusk och kriminalitet i byggbranschen.

Intresserad av fastighetslån?

Letar ni efter en pålitlig finanseringenspartner med hög kompetens av fastighetslån? Som fastighetsbolag, byggbolag och fastighetsutvecklare är ni välkommna att kontakta våra kundansvariga specialister så hjälper vi er.

Håll koll på marknadsläget med oss

Vi delar gärna med oss av vår kunskap inom fastighets- och bostadsmarknaden. Förutom våra finansiella rapporter kan ni ta del av vår chefsekonom Robert Boijes kunskap och kompetens i våra artiklar om marknadsläget.

Så jobbar vi med hållbarhet

SBAB har ett ansvar – vi vill bidra till en hållbar och rättvis samhällsutveckling. Vi drivs av att skapa möjligheter och lösa problem som har med boende och boendeekonomi att göra.