Låna

Privatlån –
låna pengar till bra ränta.

Just nu ränta mellan 3,60–8,00%

Drömmer du om att göra om i badrummet, bygga om hemma, byta till nya vitvaror eller ett helt nytt kök. Kanske behöver du ny bil, motorcykel, husbil eller båt. Oavsett vilket, ett bra privatlån kan möjliggöra det du drömmer om.

Privatlån passar dig som:

  • Vill ha en av marknadens lägsta räntor: 3,60–8,00 %
  • Vill låna 30 000–350 000 kronor
  • Vill låna utan säkerhet i bostaden, ett så kallat blancolån
  • Vill betala av på upp till 10 år

Så mycket kostar det att låna

Så här enkelt ansöker du

1

Gör en ansökan och få den godkänd av oss.

2

Skriv på lånehandlingarna och
skicka tillbaka dem till oss.

3

 Vi betalar ut lånet när vi får tillbaka handlingarna påskrivna.

Vad krävs för att låna?

För att ansöka om privatlån måste du vara över 21 år, ha en årsinkomst över 250 000 kr (250 000 sammanlagt om ni är två som ansöker) och inte ha några betalningsanmärkningar.

När får jag pengarna?

När du fyllt i ansökan och fått den beviljad skickar vi ut lånehandlingar till dig. När du skrivit under och skickat tillbaka dem betalar vi ut dina pengar till kontot du angett.

Avgifter

Vi har inga uppläggningsavgifter. Du slipper även aviavgifter om du betalar med autogiro, e-faktura eller så kallat SBAB-giro. Väljer du pappersavi utgår en avgift på 25 kr.

Låna till energibesparande investeringar?

Till exempel bergvärme, tilläggsisolering, fönsterbyten eller annat som kan förbättra din energiförbrukning.

Samla dina lån och spara pengar

  • Har du småkrediter på olika ställen?
  • Köpt saker på avbetalning?
  • Har du banklån med hög ränta?

Då kan du lösa dem med ett privatlån hos oss. I stället för flera lån med hög ränta får du en faktura, en ränta och bättre kontroll på pengarna. Du kan självklart när som helst betala av extra på lånet.

Ränta per 17 november 2015. Räntan är rörlig och justeras var 30:e dag. Vid exempelränta på 4,40 % blir den effektiva räntan 4,49 % för ett lån på 100 000 kr med återbetalningstid på 5 år. Totalt att betala på 5 år blir 111 183 kr (varav ränta 11 183 kr). Belopp att betala varje månad 2 034 kr. Du kan betala av lånet på mellan 2 och 10 års löptid. Du amorterar lika mycket varje månad, det innebär att månadsbeloppet minskar i takt med dina månadsbetalningar. Räkneexemplet ovan förutsätter att räntan är oförändrad under tiden. Vi har ingen uppläggningsavgift och ingen aviavgift om du betalar med autogiro, e-faktura eller SBAB-giro. Vid betalning med pappersavi utgår en avgift på 25 kr per betalning.