Det här är SBAB

Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande samt andra tjänster för bättre boende och boendeekonomi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige.

Ladda ner

Årsredovisning 2022 Bokslutskommuniké 2022

Våra affärsområden

Privat

Erbjuder lån- och sparprodukter samt digitala bostads- och boendetjänster till privatpersoner.

Företag & Brf

Erbjuder bostadsfinansierings- och sparprodukter till främst fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Vårt erbjudande

Hos oss hittar du mer än bolån utan krångel och sparkonto med ränta. Du hittar hem med Booli. Väljer rätt mäklare med Hittamäklare och bor bättre i föreningen med Boappa. Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo alltså. Vi kallar det bolån och boendeekonomi utan krångel.

Bild på ett hus

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Sedan 2018 klassas vi som en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work, och år 2022 rankades vi som den femte bästa arbetsplatsen i kategorin stora företag. Det är vi fantastiskt stolta över.

SBAB:s medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. Motiverade och engagerade medarbetare är en förutsättning för vår framgång, konkurrenskraft och långsiktiga värdeskapande.

Logotyp för Great Place to Work 2020

Jobba hos oss

Vill du göra skillnad och förändra världen genom att bidra till bättre boende och boendeekonomi? Det vill vi också.

Med ditt engagemang kan vårt erbjudande inom boende och boendeekonomi bli ännu bättre. Hos oss bidrar alla till att nå våra mål. Varje dag!