Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Låna

Flytta bolånet

Flytta bolånet och bli en av Sveriges nöjdaste bolånekunder.

Det är dessutom enkelt – vi sköter flytten åt dig.

Flytta bolånet till oss så får du.

En egen bolånespecialist hjälper dig med hela flytten
Du fyller i ansökan, resten sköter vi.

Du slipper alltid ”helkundskrav”
Du behöver inte byta bank helt och hållet, eller skaffa fler tjänster, för att få bättre villkor. Dessutom behöver du aldrig förhandla om boräntan eller villkor med oss.

Kostnadsfri juristhjälp
Våra bolånekunder får 30 minuters juridisk behovsanalys och flera av de vanligaste avtalen kostnadsfritt.

Se vilken ränta vi kan erbjuda dig.

Bindningstid
Senast ändrad
Aktuella boräntor
Din ränta

Så här fungerar det med amortering:

När du flyttar lån till oss så är det när lånet upptogs hos din tidigare långivare som avgör vilka amorteringskrav som gäller. Lån som tagits före 1 juni 2016 omfattas inte av de nya amorteringskraven.

Du behåller din amorteringsfrihet om du flyttar lån till oss som är tagna före 1 juni 2016 och lånen inte utgör mer än 70 % av bostadens värde. Eller när du tar ett lån för att köpa en nyproducerad bostad som inte belånas till mer än max 70 %, då är de fem första åren amorteringsfria.

 

Ansök om att flytta bolån till oss


För att få snabbt svar är det bra om du har info om ditt nuvarande lån i närheten (lånenummer, belopp, villkorsändringsdag, ränta, etc).

När man flyttar ett bundet bolån så kan din nuvarande bank ta ut ränteskillnadsersättning. Det går vi igenom när vi pratar!