Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Låna

Hitta mäklare

När du ska anlita någon för att sälja din bostad är förtroende a och o. Här får du tips på hur du kan hitta mäklare på ett enkelt sätt.

Att välja mäklare till din försäljning

När du har bestämt dig för att sälja din bostad är det dags att bestämma hur du ska sälja. De allra flesta väljer att anlita en mäklare för att sälja sin bostad, men att välja mäklare är inte alltid så lätt. Här tipsar vi om vilka mäklare du kan kontakta och hur du kan gå tillväga för att enkelt och smidigt välja mäklare till din bostadsförsäljning.

Hitta din mäklare hos Mäklarhuset

SBAB är stolt samarbetspartner till Mäklarhuset, som enligt Svenskt Kvalitetsindex har Svergies nöjdaste kunder åtta av de senaste tio åren. Mäklarhuset har över 100 fristående lokala kontor runt om i hela Sverige och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder, villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter.

Jämför alla mäklare med hittamäklare.se

Med hjälp av hittamäklare.se kan du gratis hitta, jämföra och få kontaktuppgifter till kvalitetssäkrade fastighetsmäklare som kan hjälpa till vid en eventuell försäljning av din bostad. Du får tillgång till unik information, som till exempel:

  • Vem som sålt dyrast, snabbast eller flest objekt i ditt område
  • Slutpriser, budhistorik, aktuella annonser och tidigare säljares rekommendationer

Hittamäklare.se har dessutom Sveriges enda register över försäljningsuppdrag kopplat till individuella mäklare.

Tjänsten är helt gratis och du väljer själv om du vill gå vidare och anlita någon av mäklarna efter att du fått kontakt med dem.

Vill du veta mer?

I Bytabostadsguiden kan du läsa mer om vad som kan vara viktigt att tänka på vid valet av mäklare för din bostadsförsäljning.

Till Bytabostadsguiden