Spara

Vårt sparkonto

Vårt sparkonto är något så enkelt som ett konto med bra ränta, fria uttag, utan avgifter. Ett ställe dina pengar skulle vilja tillbringa tid på, om de kunde välja.

  • Bra ränta: 1,95 %
  • Fria uttag
  • Inga avgifter
  • Insättningsgaranti
  • Ännu bättre ränta som lånekund

Öppna ditt konto

Håller vi måttet?

Kolla det praktiska

Vad det kostar


Skaffa ett konto med ränta

Viktigast är förstås räntan. Utan den får du ingen avkastning på dina sparpengar. Så därför måste räntan vara bra. Annars är det inte mycket till sparkonto.

Ett konto utan begränsningar

Vårt sparkonto har inga uttagsbegränsningar. Och pengarna är inte heller bundna under någon viss tid. Behöver du ta ut dina sparpengar är det bara att föra över dem, hur många gånger som helst. 

Ett konto för alla

Alla borde ha ett bra sparkonto. Och alla kan det. Du behöver inte vara kund sedan tidigare eller ha dina lån hos oss för att få hög sparränta. Däremot får du som är lånekund hos oss ännu högre ränta, just nu 2,20 %.

Ett sparande för barnen

Självklart ska du öppna ett bra konto till barnen. Vi hjälper dig med det. Bara ring oss på 0771-45 30 00. Kontot öppnas i barnets namn och disponeras gemensamt av förmyndarna.

Ett konto med trygghet

Självklart är dina pengar trygga hos oss. Alla våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin, upp till 100 000 euro.

Får du tillbaka på skatten?

Om du har eller öppnar ett nytt sparkonto kan du enkelt anmäla det till Skatteverket så förs skatteåterbetalningen över till ditt sparkontot. Det är enkelt och snabbt gjort på skatteverkets hemsida, välj Skattekonto och följ instruktionerna.

Våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.