Jakten på kilowatten

Med Kilowattjakten får du hjälp att energieffektivisera ditt hus. Räkna och få en rekommendation för just ditt hem med tjänsten Hemma® – enkelt och kostnadsfritt för dig som är bolånekund hos oss.

När elräkningen står för en mycket större del av boendekostnaden än vad den gjort tidigare är det lätt att känna sig hjälplös. Då kan det kännas skönt att veta att det finns sätt att påverka sina kostnader. Både direkt genom beteendeförändringar och på lång sikt genom att investera i energieffektiviseringar.

Räkna på energiinvesteringar i ditt hem

Genom samarbetet med Hemma® får du hjälp med energieffektivisering. Kanske har du funderat på om det vore bra att tilläggsisolera eller installera solceller, inte minst med tanke på dagens höga energipriser, men sen inte riktigt vetat hur du ska gå vidare.

Med Hemma® behöver du bara fylla i några uppgifter om din bostad och därefter hämtar verktyget automatiskt statistik för just din fastighet och presenterar en kalkyl som du kan använda som beslutsunderlag innan du gör en låneansökan.

Varför tjänsten Hemma®?

Vi vill hjälpa dig som kund att fatta kloka beslut när det kommer till boende och boendeekonomi. En stor del av det går ut på att göra det enklare att bo energieffektivt. Tjänsten Hemma® hjälper till med just det.

Så här gör du

Som bolånekund hos SBAB kan du logga in i appen och ta del av erbjudandet under fliken Boende.

 

SBAB i samarbete med: