Nu börjar jakten på kilowatten!

Räkna på energiinvesteringar i ditt hem med tjänsten Hemma® – enkelt, kostnadsfritt och inte bindande till något! Logga in med BankID hos Hemma® och se vad du kan spara.

  • En genomsnittlig villaägare kan spara 8 600 kWh på att energieffiktivisera*.
  • Den populäraste energieffektiviseringsåtgärden är solceller, följt av tilläggsisolering, bergvärme och luft-vattenvärmepump.
  • I snitt är återbetalningstiden 9 år på solceller.


*Avser möjlig snittbesparing på årsbasis för ett hushåll i villa eller radhus som väljer att investera i den mest energibesparande åtgärden som föreslås i vår samarbetspartner Hemmas® flöde.

Så här funkar det:

1. Logga in hos Hemma® och se vad du kan spara

Logga in med ditt BankID hos Hemma. Hemma® räknar på ditt hems energikostnader idag och ger dig en fullständig rekommendation på förbättringar och kostnader framåt.

2. Du får en rekommendation

En rekommendation med kostnader och beräkningar skickas till din mejl – till exempel hur mycket solceller eller en ny värmepanna kostar och sparar på sikt.

3. Kolla hur mycket du kan låna

Vi kan hjälpa dig om du behöver låna till din energiinvestering. Vårt Energilån ger rabatt på räntan för lån till energiinvesteringar, eller så kan du också höja ditt befintliga bolån.

Varför tjänsten Hemma®?

Vi vill hjälpa dig som kund att fatta kloka beslut när det kommer till boende och boendeekonomi. En stor del av det går ut på att göra det enklare att bo energieffektivt. Tjänsten Hemma® hjälper till med just det. Låt jakten på kilowatten börja!

Höj ditt befintliga bolån
Energilån med rabatt
Flytta ditt bolån till oss

Andra bra förmåner

Fri energirådgivning med Anticimex

Låneskydd och hemförsäkring

Relaterade artiklar

Solceller höjer värdet på hus

Stigande elpriser ökar intresset för energieffektivisering