Press

Pressmeddelande | 2017-08-26

Ett stjärnspäckat Globen i november

– Erik Haag och Björn Gustafsson gör humorshow av boendeekonomi

Johan Rheborg, Mia Skäringer och Nour El Refai gör Erik Haag och Björn Gustafsson sällskap i humorshowen ”Boendeekonomi är jättekul” som går av stapeln i Globen den 15 november. Det var i våras som Erik Haag fick det delikata uppdraget att göra boendeekonomi jättekul av SBAB. Hans resa mot ett förhoppningsvis fullsatt Globen skildras just nu i webbserien ”Boendeekonomi är jättekul” som hittills genererat över 1,2 miljoner visningar på Youtube. Nu står det klart att showen blir av och till sin hjälp har Erik en namnkunnig komikerkvartett.

- Vi är mycket stolta över att kunna presentera denna stjärnkvartett och förhoppningsvis kommer Eriks ångest att lätta. Han är i gott sällskap nu, säger Klas Danielsson, VD på SBAB.

Erik Haag har haft ångest sedan dag ett då han antog det till synes omöjliga uppdraget, men tack vare stjärnuppsättningen har ångesten lättat. En fåordig, utmattad, Erik Haag utrycker sin lättnad: Nu vänder det!

Björn Gustafsson på en svensk scen

Björn Gustafsson, som står på en svensk scen för första gången på tre år, figurerar flitigt i webbserien och blir även Erik Haags sidekick i showen. Johan Rheborg, Mia Skäringer och Nour El Refai kommer alla få en stor del i uppsättningen på Globen.

- Björn är min bästis. Jag vill göra allt som han gör. Förutom att vara en tönt, men det är han bara ibland. När jag hörde att Björn skulle vara med så bara väntade jag på frågan. Eller om det var tvärt om. Dom andra är ju också favoriter, utom Erik då. Men han är helt okej, säger Nour El Refai.

- Jag är ju en sån eremit. Så det ska bli jävligt kul å få in nytt syre i hjärnan från de här andra galenpannorna. Har bara jobbat med Johan tidigare. Kan inte gå i god för vad detta blir. Helt obegripligt eller fantastiskt. Men man vill nog inte missa det, konstaterar Mia Skäringer.

Fakta

Showen ”Boendeekonomi är jättekul” visas endast en gång, onsdagen den 15 november. Från och med den 28 augusti finns biljetter till försäljning på www.axs.com/jattekul

 

För mer information, kontakta gärna:

Klas Danielsson, VD SBAB, 0706-94 43 01, klas.danielsson@sbab.se

Karin Hellgren, Informationschef SBAB, 0706-68 38 24, karin.hellgren@sbab.se