Låna

Låna hos oss
– vi är specialister på lån.

Vi sysslar med lån hela dagarna. Det är vad vi ägnar oss åt, vi älskar att hjälpa dig som behöver låna. Enligt Svenskt kvalitesindex är våra bolånekunder dessutom nöjdast i Sverige och vi jobbar ständigt på att bli ännu bättre.


Just nu är det många som hör av sig med frågor om amortering - se de vanligaste frågorna om amorteringskravet.

Vi hjälper dig, oavsett vad du ska låna till. Hos oss kan du enkelt räkna på ditt lån, ansöka om lån och planera din bostadsaffär innan det är dags att låna. Allt sker online eller över telefon. Välkommen med ditt lån till oss!

Boräntan är alltid prutad och klar

Hjälp av specialister som bryr sig

Ansök direkt, enkelt och online

Hitta rätt!

Räkna på bolånet

Flytta lånet till oss

Låna till nytt boende?

Höja ditt bolån hos oss?

Låna till annat. Vi har även privatlån med bra ränta.

Du kanske behöver låna till annat än en bostad. Vi har lån för det också - upp till 350 000 kronor. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Du lånar till bra ränta, utan säkerhet för lånet och betalar av på upp till 10 år.

Inte bara lån

Vi är mer än bara lånehandläggare. Vi är specialister på det mesta som handlar om lån och hela låneaffären. Vi har varit med om de flesta slags affärer och nästan alla på SBAB jobbar på något sätt med lån. Tillsammans kan vi planera din affär och ser till att du känner dig trygg när du ska låna och att du får det lån du behöver i just din situation.


Välkommen att låna hos oss!