Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo

Hos oss hittar du mer än bolån utan krångel och sparkonto med ränta. Du hittar hem med Booli och väljer rätt mäklare med Hittamäklare. Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo alltså. Vi kallar det bolån och boendeekonomi utan krångel.

Alltid hos oss

Det ska ju vara enkelt för dig att köpa, sälja eller bo. Vi har en massa bra samarbeten som gör din vardag lite smidigare. Tänk försäkring, renoveringshjälp eller juridisk rådgivning till exempel. Färdigförhandlat och förmånligt för dig som bolånekund.

Låneskydd – försäkra dig och ditt lån
Fri energirådgivning med Anticimex
Juridisk rådvigning via Lexly
Hemförsäkring med If
Renoveringshjälp med Anticimex
Lägre ränta med Grönt Bolån
Badge från Svensk Kvalitetsindex för sveriges nöjdaste privatkunder inom bolån 2023

Sveriges nöjdaste bolånekunder

Bli kund

Bolån utan krångel

Slipp förhandling eller fler tjänster för att få ner räntan, du får din bästa ränta direkt istället. Räkna på vad du kan låna och ansök digitalt. Enkelt och tryggt!

Sparkonto med ränta

Laddar räntor

Lån utan säkerhet

Hos oss kan du ta ett privatlån med en av marknadens lägsta privatlåneräntor. Du kan till exempel låna pengar om du ska renovera, köpa en ny bil eller båt.

Vi är mer än bara bankgrejer – se våra tjänster här

Booli

Hitta bostad

Booli är en bostadssajt där du hittar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, värderar din bostad och får koll på slutpriser.

Hitta Mäklare

Sälja bostad

Hittamäklare är en guide och jämförelsetjänst av mäklare. Jämför mäklare, omdömen och hitta rätt person för din försäljning. Helt kostnadsfritt.

Bild på personer som arbetar.