Ett enkelt elavtal med Tibber

De där små eller stora sakerna som gör boendet lite bekvämare ska man inte underskatta. Det är därför vi gör så mycket mer än att bara låna ut pengar. Vi hittar även på saker som gör det lite enklare att fatta kloka beslut och leva lite grönare. Som exempelvis ett elavtal för våra kunder som är transparent och hållbart.

Tibber vill sänka din elförbrukning

Som bolånekund hos SBAB har du möjligheten att få ett hållbart och enkelt elavtal hos Tibber. Som ny Tibber-kund får du dessutom 6 månader kostnadsfri månadsavgift. Elen får du alltid till inköpspris och den är garanterat miljövänlig.

Tibbers vision är att möjliggöra en minskad elförbrukning för tio miljoner hem i Europa innan 2025. Föreställ dig hela samhällen som byter till 100 % förnybar el och som använder smart teknik för att minska sin förbrukning med genomsnitt 20 %. Det om något skulle göra skillnad!


Tibber gör något så tråkigt som el både spännande och smart

Med Tibber kommer en väldigt spännande app. Du får full koll på din elförbrukning genom smarta analyser och möjlighet att se elpriset timme för timme direkt i mobilen. Du kan koppla in ditt smarta hem, din elbil och kontrollera din el direkt i appen. Allt för att du ska kunna optimera och förbruka så lite el som möjligt.


El till inköpspris och alltid 100% förnybar energi

Du kan känna dig trygg med ditt elavtal hos Tibber då de varken har lockpriser, bindningstider eller brytavgifter. För tjänsten betalar du som Tibberkund 39 kronor i månaden till din villa. Kostnaden för elen du använder får du till inköpspris, utan påslag och andra dumheter. I Tibbers app kan du även alltid se var du får din el ifrån. Därför vet du att din el alltid kommer från en förnybar källa.


Som SBAB-kund och ny Tibber-kund får du

  • 6 månader kostnadsfri månadsavgift
  • Ingen bindningstid
  • 39 kronor i månaden om du bor i villa
  • El direkt från producenten utan kostnadspåslag


Så här gör du

Som bolånekund hos SBAB kan du logga in i appen och ta del av erbjudandet under fliken Boende.

 

SBAB i samarbete med: