Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Kundservice

Hur binder jag räntan på mina bolån?

Om du har lån med 3 månaders bindningstid
I internetbanken och i appen kan du binda ditt lån med tre månaders bindningstid när du vill, där kan du också se vilka lån du kan binda och vilken ränta vi kan erbjuda dig just nu. Logga in i internetbanken och välj alternativet "Bind ditt lån", eller i appen där du kan binda räntan under fliken "Boende".

Om du har bunden ränta
När din räntebindningstid är på väg att gå ut och villkorsändringsdagen närmar sig är det dags att börja fundera på vilken ny bindningstid du vill välja. Ungefär 5 veckor innan ditt lån har villkorsändringsdag kan du välja en ny bindningstid i internetbanken eller i appen, där kan du också se vilken ränta vi kan erbjuda dig i nuläget. Men tänk på att den nya räntesatsen och de nya villkoren på ditt lån slutligen fastställs på och gäller från och med villkorsändringsdagen.

Om du inte gör något val kommer ditt lån att få tre månaders bindningstid, oavsett vilken bindningstid ditt lån har just nu.

Om du vill förtidsbinda ditt lån
Har du redan bundit ditt lån och skulle vilja byta bindningstid innan din nuvarande bindningstid gått ut, så är det möjligt och du kan kontakta oss via telefon så hjälper vi dig. Tänk på att om du vill förtidsbinda ditt lån så kan det innebära att du behöver betala en ränteskillnadsersättning för den del av bindningstiden som återstår på ditt lån. Ring oss på 0771-45 30 00 så hjälper vi till och räknar på om och vad kostnaden skulle bli för just ditt lån om du vill förtidsbinda din ränta.