Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera
Bättre Roligare Smartare
boendeekonomi åt folket!

Roligare boendeekonomi åt folket!

Vi på SBAB brinner för bättre boende och boendeekonomi. Vi sträcker oss till och med till att kalla det jättekul. Men vi är inte dumma. Vi fattar att inte alla håller med. Och det är väl okej. Men! Däremot är boendeekonomi viktigt. Jätteviktigt.

Och vi ser det som vårt uppdrag här på jorden att förmedla enkel och bra information till så många det bara går. Målet är alla. Varenda kotte där ute. Kanske är det genom att göra det jättekul? Kanske är det handfasta tips? Eller bara enkel information? Antagligen en blandning. Men allt vi gör, gör vi för att underlätta din boendeekonomi.

Snarare fyratusensextioåtta eftermiddagar, Björn!

Läs mer om hur vi jobbar dagligen (även förmiddagar) med att nå våra mål år 2030.

Jämför din ränta

Vi vill ge alla möjligheten att få så bra ränta som möjligt. Välkommen att testa Räntematchen! På mindre än 30 sekunder ser du om det lönar sig för dig att byta till SBAB. Det brukar göra det. Hittills vinner vi i runda slängar 8 av 10 räntematcher.

Erik frågar om

Mer jättebra handfasta tips åt folket! Se när Erik Haag utforskar boendeekonomi-djungeln. På typiskt Erik Haag-vis.

SBAB Bloggen

Våra experter Claudia Wörmann och Robert Boije bloggar om ekonomi i allmänhet och boendeekonomi och boende i synnerhet. I synnerhet för allmänhetens skull!