Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera
The YouTube icon, full colour

Boendeekonomi är jättekul – resan fortsätter!

För oss på SBAB är boendeekonomi viktigt – och dessutom jättekul. Och vi jobbar hela tiden för att göra boendeekonomi mer intressant och lättillgängligt för fler. Det har vi alltid gjort. Men i början av 2017 hände något: en SIFO-undersökning visade att svenska folket tyckte att boendeekonomi var tråkigt, eller till och med jättetråkigt. Det ville vi göra något åt. För vi vet att det är mycket lättare att engagera sig i något om det samtidigt känns kul. Så vi bestämde oss. Boendeekonomi skulle bli jättekul. Humorshow-kul!

Tillsammans med Erik Haag gav vi oss ut på en lång och brokig resa som avslutades inför 10 000 åskådare i Globen. Och världens första humorshow om boendeekonomi var ett faktum. Vi hade lyckats. Men vi känner oss inte färdiga för det. Nu är det dags för nästa steg. Och den här gången ska hela Sverige med. Alltså 10 miljoner.

Du kommer kunna följa resan under året här på sbab.se. The show must go on!


spargris ikon

Erik frågar om

Boendeekonomi är mycket. I "Erik frågar om" tar Erik Haag hjälp av SBAB:s boendeekonom Claudia för att lära sig mer om vad boendeekonomi egentligen kan innebära.