Förenkla styrelsearbetet med Boappa

Kostnadsfritt för er som är brf-kund hos oss

Det ska vara enkelt och kul att engagera sig i sin bostadsrättsförening, oavsett om man sitter i styrelsen eller inte. Just därför finns Boappa — en app som underlättar kommunikationen mellan dig och dina grannar och som samlar alla viktiga dokument på ett och samma ställe, både lättillgängligt och engagerande.

Med Boappa slipper styrelsen dubbeljobb med uppdatering av hemsidor, facebook-grupper, mejlutskick och lappar i brevlådan så fort information ska nå ut till föreningens medlemmar. Med Boappa behöver boende bara hålla koll på ett ställe och kan enkelt ställa frågor direkt till styrelsen.

I appen kan du dessutom boka tvättstugan, föreningslokalen och andra gemensamma faciliteter. Du kan göra felanmälan direkt i appen, chatta med dina grannar, och ni får en publik hemsida för mäklare och spekulanter. Med Boappa blir det lite lättare och roligare att bo i din förening helt enkelt!

  • Bli notifierad när något viktigt händer
  • Få all information om föreningen samlad
  • Chatta med dina grannar och med styrelsen
  • Boka gemensamma faciliteter digitalt
  • Gör felanmälan direkt i appen

För dig som styrelsemedlem

Notifiera alla medlemmar så fort något händer. Spara både tid, pengar och naturens resurser genom att digitalisera allt ifrån lappar i brevlådor till felanmälan och mötesprotokoll. Med Boappa kan ni enkelt ta tempen på vad de boende tycker i olika frågor och dessutom öka engagemanget hos medlemmarna. Ni i styrelsen har en egen portal för att kunna diskutera aktuella frågor samt dela information och dokument. Ni kan använda Boappa både via datorn och telefonen.


För dig som boende

Som boende får du all information och kommunikation samlat på ett enda ställe. Du kan ta del av viktiga meddelanden från styrelsen, komma åt dokument, boka tvättstugan, kontakta grannar och boka faciliteter.


Appen Boappa i en mobiltelefon.

Kom igång!

Som kund hos oss på SBAB får din förening kostnadsfri tillgång till Boappa. Tjänsten är kostnadsfri så länge som ni är kunder hos oss.

1. Ladda ned Boappa till din telefon eller gå in på boappa.se. Skapa ett konto och sök upp din förening.

2. Bjud in dina styrelsekollegor och boka en demo för att komma igång på bästa sätt.

3. För att ta del av det kostnadsfria erbjudandet som SBAB-kund loggar du in i vår internetbank och hämtar er rabattkod för Boappa. Skriv in koden i Boappas app under fakturauppgifter.

4. Skicka ut lappen Välkommen till Boappa till alla grannar och börja Boappa!

Sitter du inte själv i styrelsen kan du enkelt skicka en motion om att ni ska digitalisera er förening. Boappa har gjort det enkelt och redan skrivit ihop en motion som du enkelt kan ladda ned och mejla till styrelsen.

Om ni inte är kund hos oss idag går det såklart bra att använda Boappa ändå. Mer information och ordinarie prislista finns på boappa.se