Spara och placera pengar hos oss!

Hos oss kan fastighetsbolag, byggbolag och fastighetsutvecklare spara på lång och kort sikt, med låg risk och schysst ränta. Oavsett vilket av våra två konton ni väljer, så får ni ett tryggt sparande med säker avkastning.

  • Pengarna tryggade med insättningsgarantin
  • Sparat kapital ger en bättre ekonomisk stabilitet
  • Bygg ett buffertsparande med schysst ränta för oförutsedda utgifter

Laddar räntor

SBAB-konto

Passar er som vill placera riskfritt på kort sikt och ha pengarna fullt tillgängliga och utan bindningstid. SBAB-kontot har fria uttag och med ränta från första kronan.

Placeringskonto

Passar er som vill placera på lite längre sikt med möjlighet till högre avkastning. Bind era pengar mellan 3 månader och 5 år med fast ränta under hela bindningstiden.

Sparräntor på vårt SBAB-konto

Laddar räntor

Räntan beräknas utifrån hur mycket ni sparar. Ni får den angivna räntan på beloppet inom intervallet. För belopp upp till 25 miljoner innebär det att ni får samma ränta på hela beloppet. Vid belopp högre än 25 miljoner innebär det att den del av beloppet som överstiger 25 miljoner får räntan för det intervallet. Om ni sparar över 50 miljoner innebär det att ni får tre räntesatser på totalbeloppet.Se fullständig prislistan här.

Aktuella räntor på vårt placeringskonto

Laddar räntor

SBAB-kontot är ett inlåningskonto med rörlig ränta avsett för juridiska personer. Placeringskontot är ett inlåningskonto med bunden ränta avsett för juridiska personer.

Kontona kan endast öppnas av juridisk person som omfattas av insättningsgarantin. Insättningsgarantin omfattar för närvarande inte; bank, försäkringsbolag, kreditmarknadsbolag, finansiellt institut eller sådant värdepappersföretag som har tillstånd till att ta emot medel på konto.

Våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.