Nu höjer vi sparräntan igen för företag & brf!

Samma trygga och schyssta villkor gäller! Fria uttag, inga avgifter eller bindningstid, och pengarna tryggade med insättningsgarantin. Våra sparräntor:

  • 3,25 % upp till 25 miljoner
  • 3,75 % mellan 25-200 miljoner
Illustation på sparmaskin

Våra produkterbjudanden

Bostadsrättsföreningar

Företag

Tack för förtroendet!

För femte året i rad har vi Sveriges nöjdaste kunder inom fastighetslån.

Med hög kompetens och hållbarhet i fokus är vår ambition att vara en långsiktig och pålitlig finansieringspartner för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Det har gett resultat. Vi är otroligt glada och stolta över att våra kunder är så nöjda enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning 2022.

Lågkonjunktur och höjd styrränta – SBAB:s chefsekonom kommenterar läget

På septembermötet valde Riksbanken, som väntat, att höja styrräntan med ytterligare 0,25 procentenheter mot bakgrund av den fortsatt höga inflationen. De pekade i synnerhet på den höga tjänsteinflationen och den svaga kronan.

Aktuellt just nu

Träffa oss på mässor och event

Under 2023 kommer vi att vara på plats på ett antal mässor och event runt om i Sverige.

Välkommen att träffa oss du också!

Tänk på det här om ni ska energieffektivisera fastigheten

Ordförande i Brf Svindersvik har flera tips och råd till andra bostadsrättsföreningar som funderar på att energieffektivisera fastigheten.

Robert Boije om byggkrisen

SBAB har beräknat nyproduktionsindexet HMI för årets första kvartal. Indexet ställer utbudet mot den beräknade efterfrågan där den senare bland annat tar hänsyn till bostadsköparnas betalningsförmåga.