Spara och placera pengar hos oss!

Hos oss kan bostadsrättsföreningar, företag, stiftelser och föreningar spara på lång och kort sikt, med låg risk och schysst ränta.

Vilket av våra två konton ni än väljer så får ni ett tryggt sparande med säker avkastning, och ni blir bättre rustad för oväntade utgifter och framtida möjligheter. Pengarna är dessutom tryggade med insättningsgarantin.

  • Tryggt sparande på kort och lång sikt
  • Bygg ett buffertsparande med schysst ränta för oförutsedda utgifter
  • Sparat kapital ger en bättre ekonomisk stabilitet

Spara som det passar er

Sparräntor på vårt SBAB-konto

Laddar räntor

Räntan beräknas utifrån hur mycket ni sparar. Ni får den angivna räntan på beloppet inom intervallet. För belopp upp till 25 miljoner innebär det att ni får samma ränta på hela beloppet. Vid belopp högre än 25 miljoner innebär det att den del av beloppet som överstiger 25 miljoner får räntan för det intervallet. Om ni sparar över 50 miljoner innebär det att ni får tre räntesatser på totalbeloppet.

Aktuella räntor på vårt placeringskonto

Laddar räntor

SBAB-kontot är ett inlåningskonto med rörlig ränta avsett för juridiska personer. Placeringskontot är ett inlåningskonto med bunden ränta avsett för juridiska personer.

Kontona kan endast öppnas av juridisk person som omfattas av insättningsgarantin. Insättningsgarantin omfattar för närvarande inte; bank, försäkringsbolag, kreditmarknadsbolag, finansiellt institut eller sådant värdepappersföretag som har tillstånd till att ta emot medel på konto.

Våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Vill du som privatperson börja spara hos oss?

På vårt sparkonto får du ränta från första kronan, fria uttag och inga avgifter. Pengarna är tryggade med insättningsgarantin.