Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Kundservice

Kundservice

Med anledning av coronviruset

Vi på SBAB finns till hands och kan hjälpa till i finansiella frågeställningar med anledning av det rådande marknadsläget orsakat av coronaviruset.

Vanliga frågor och svar

Praktiska tips för er som har lån och sparande hos oss

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi alltid har aktuella uppgifter till era kontaktpersoner. Det är också viktigt att ni meddelar oss om ni har nya kontaktpersoner eller om ni har bytt adress. Det gör ni enklast via mejl till oss.


Logga in

Om ni har sparkonto eller lån hos oss kan ni enkelt få en översikt av era lån, sparande och avier i internetbanken. Ni kan också kommunicera säkert med oss genom att skicka och ta emot meddelanden.


Nyhetsbrev

Som kund hos oss kan ni prenumerera på vårt nyhetsbrev som uppdaterar er med marknadsanalyser och ränteprognoser.


Årsredovisning

Varje år ska bostadsrättsföreningens årsredovisning skickas till oss. Detta görs via Värderingsdatas hemsida. Där fyller ni i ert organisationsnummer och bifogar er årsredovisning i pdf-format.


Adress som handlingar skickas till

Alla SBAB:s kundhandlingar som skickas ut via post går till den adress som är registrerad i offentliga register. Därför är det viktigt att alltid uppdatera adressen vid förändringar.

Ring oss på 0771-45 30 30 om ni vill veta mer. Vi har öppet vardagar 8.30-16.00 med lunchstängt 12.00-13.00.