Inred ditt hem och känn dig ännu mera hemma med Hemset

Ibland är de där små sakerna som gör det. Som får oss att trivas. Hemmet är en betydelsefull plats för oss människor. Det ska vara en plats där vi mår bra, känner oss trygga och har kul. Därför är det viktigt att ta hand om och försöka göra det bästa möjliga av den här platsen.

Vi på SBAB erbjuder mer än bara bolån. Vi vill hjälpa dig att göra hela boenderesan lite enklare. Vi vill vara med och bidra till att hemma känns ännu mera hemma. Oavsett om du ska bo kvar, flytta eller sälja.


20% på inredningstjänsten 3D Komplett

Så nu har vi en rolig nyhet! Vi samarbetar med Hemset, ett företag som erbjuder en digital inredningstjänst och gör inredning enklare och mer tillgängligt för alla. Det vill vi också bidra till. Därför får alla våra kunder 20 % rabatt på tjänsten 3D Komplett – Där ingår ett fullständigt förslag på hur du kan möblera, inreda och färgsätta ditt hem på bästa tänkbara sätt.

  • Inredningstjänst tillgänglig för alla oavsett var och hur du bor.
  • Tips och inspiration att skapa ett trivsamt hem.
  • Möjlighet att piffa till ditt boende inför försäljning.
  • Tydlig visuell plan för hur ditt boende kan inredas.


Så här funkar Hemset

Med Hemsets inredningstjänster får du personlig inredningshjälp online. En professionell inredare tar fram ett inredningsförslag baserat på vad du gillar och de unika förutsättningar som finns i just ditt hem. Du delar bilder och mått på din bostad och inredaren tar fram förslag på hur du kan möblera och inreda för att göra det mesta möjliga av ditt hem.


Medvetna val

Visst är det viktigt med ett boende i bra skick. Det blir trivsammare. Det höjer värdet. Men det är också viktigt att tänka smart. Hemsets inredare hjälper dig göra medvetna val som utgår från dina behov, din stil och din plånbok. Ofta kan små förändringar ge stora resultat. Att möblera på ett nytt sätt eller kanske måla om någon möbel. Med goda råd och en tydlig målbild blir det både enkelt och roligt.


Hållbart över tid

Man behöver ju inte göra allt på en gång. Men man behöver investera klokt. Behöver du verkligen riva ut och köpa nytt? Eller kan du återanvända och fixa till? Kanske kan du ge möbler och inredning du redan har ett nytt liv. Det sparar alla på.

Så här gör du:

Som bolånekund hos SBAB kan du logga in i appen och ta del av erbjudandet under fliken Boende.

 

 

Tre självklara fördelar med Hemset

Tillgängligt för alla

Hemset erbjuder personlig inredningshjälp, helt online. Hemset utgår från dina önskemål och de unika förutsättningar som finns i just ditt hem.

Du bestämmer stil och budget

Vilken stil du gillar och vilken budget du har för nya inköp bestämmer du helt själv. Inredningshjälpen har alltid ett fast pris. Du och inredaren kommer tillsammans fram till vad som passar bäst för dig och ditt hem.

Hållbart, hållbart, hållbart

Istället för att riva ut och börja om så kan det vara klokt att utgå från det du har hemma. Hemsets inredningsdesigners tar fram ett förslag till dig som ger ditt hem ett lyft med de funktioner och den stil du önskar.


SBAB i samarbete med: