Kundservice

Betala din bolåneavi

Gör det så enkelt som möjligt. Betala dina avier med autogiro, e-faktura eller SBABgiro.

Du slipper OCR-nummer, förfallodatum och annat tidsödande jobb. Och du slipper aviavgifter.

Betala avin enkelt

Fyll i blanketten för att skaffa någon av tjänsterna.

Skicka portofritt till: SBAB Svarspost
650 300 401, 658 00 KARLSTAD

Bra att veta:

  • Låntagare och kontohavare ska vara samma person
  • Det är bara lån hos SBAB som kan betalas med SBABgiro
  • Du måste ha pengar på kontot dagen före förfallodagen
  • Du kan inte kombinera e-faktura och SBABgiro

Autogiro

Med autogiro dras fakturorna automatiskt från ditt konto. I stället för pappersfaktura får du en specifikation med posten för att hålla reda på din ekonomi. Vi gör autogirodragningar vid månadsskiftena och är det då så att om du som kund inte har täckning på ditt konto när vi gjort vår första dragning så fortsätter vi att göra autogirodragningar i ytterligare tre dagar efter den första dragningen till dess att överföringen är genomförd.

e-faktura

Med e-faktura får du fakturan med OCR-nummer, belopp och förfallodatum ifyllda till din internetbank. När du godkänner fakturan dras pengarna automatiskt från ditt konto på förfallodagen. Anmäl dig till tjänsten e-faktura i din internetbank.

Kombinera e-faktura med autogiro

Kombinerar du e-faktura med autogiro blir det ännu enklare. Fakturan skickas till din internetbank och beloppet dras automatiskt från ditt konto utan att du behöver godkänna fakturan. e-fakturan sparas i din internetbank.

SBABgiro

Med SBABgiro betalar du dina avier från oss automatiskt från ett konto i SBAB. Beloppet dras direkt från kontot på förfallodagen.