Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Kundservice

Hur binder jag om mitt lån och vilken ränta får jag?

Om du har lån med tre månaders bindningstid
Då kan du när som helst välja att binda om lånet på en längre bindningstid. Logga in på internetbanken och Välj ”Bind ditt lån” under menyalternativet ”Lån”, där kan du också se vilka räntor vi kan erbjuda dig.

skärmbild


Om du har bunden ränta
När din räntebindningstid är på väg att gå ut och villkorsändringsdagen närmar sig är det dags att börja fundera på vilken ny bindningstid du vill välja. Ungefär 5 veckor innan ditt lån har villkorsändringsdag kan du välja en ny bindningstid på internetbanken. Där kan du direkt se vilken ränta vi kan erbjuda dig. Vi kommer även skicka en blankett hem till dig via post där du kan göra dina val. Tänk på att den nya räntesatsen och de nya villkoren på ditt lån fastställs på, och gäller från och med villkorsändringsdagen.

Om du inte gör något val kommer ditt lån att få tre månaders bindningstid, oavsett vilken bindningstid ditt lån har just nu.

När du loggat in väljer du "Visa villkorsändring" under fliken "Lån".

Under "Lån", ”Mina lån” och ”Översikt” kan du se när ditt lån har villkorsändringsdag.


Om du vill förtidsbinda ditt lån
Har du redan bundit ditt lån och skulle vilja byta bindningstid innan din nuvarande bindningstid gått ut, så är det möjligt och du kan kontakta oss via telefon så hjälper vi dig. Tänk på att om du vill förtidsbinda ditt lån så kan det innebära att du behöver betala en ränteskillnadsersättning för den del av bindningstiden som återstår på ditt lån. Ring oss på 0771-45 30 00 så hjälper vi till och räknar på om och vad kostnaden skulle bli för just ditt lån om du vill förtidsbinda din ränta.