Press

Följ oss via RSS

När du prenumererar på nyheter med en RSS-läsare får du nyheterna direkt till din mobiltelefon eller till din dator så fort vi publicerar något nytt. Att prenumerera på våra nyheter via RSS kostar ingenting.

Vad är RSS?

RSS gör att du på ett enkelt sätt kan hålla dig uppdaterad om de nyheter som du vill ha. Istället för att du själv ska besöka webbsidor så uppdaterar en RSS-läsare dig löpande om nyinkomna nyheter. Med hjälp av en mobiltelefon eller ett program i datorn så får du uppdateringar från en webbsida utan att behöva besöka webbsidan som tillhandahåller nyheten.

Kom igång med RSS

Dator: De flesta nya webbläsare har idag inbyggda RSS-läsare. Om du har en äldre webbläsare så behöver du ladda ner och installera en RSS-läsare eller en nyare webbläsare. Det finns flera RSS-läsare som är gratis och som fungerar på PC eller Mac. När du installerat en RSS-läsare på din dator så registrerar du de RSS-kanaler ovan som du vill följa genom att klicka på länkarna.

Mobil: Kolla med din mobiltelefonleverantör hur RSS-läsare fungerar på din mobiltelefon.

SBAB ansvarar inte för din RSS-läsares funktioner på de länkade sidorna ovan. Vi har ingen möjlighet att ge användarhjälp, skulle du ha frågor om programmen eller användningen av dem måste du vända dig till tillverkaren.