Jobba hos oss

Vår arbetsplats

Vi som arbetar på SBAB är ekonomer, civilingenjörer, IT-specialister och jurister. Men det finns även andra kompetenser.

Vi arbetar i en liten organisation som i sin utmanarroll vill skapa konkurrens inom spar- och bolånebranschen. Kraven är tydliga och tempot är högt. Hos oss får du chansen att prova på många olika bitar i arbetet då arbetsområdet är brett. Vi kan skapa ett konkurrenskraftigt pris gentemot våra konkurrenter genom en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Vi erbjuder en bra arbetsplats som präglas av hög kompetens och prestigelöshet.

Vår viktigaste uppgift är att på bästa sätt hjälpa våra kunder till att hitta sunda lösningar för sin ekonomi. Vi ställer stora krav på utveckling och tekniska lösningar i vår vardag. I allt vi gör är vi kostnadsmedvetna och effektiva. Våra kunder ska känna att enkelheten i vår handläggning är till nytta för dem i form av bättre och snabbare service.

 

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Här på SBAB krånglar vi inte till det! Vi har helt enkelt frågat några av våra kollegor om vad de tycker att det absolut bästa med SBAB är, varför detta är platsen för dem. Ta del av deras tankar nedan.