Vi stödjer inte din version av webbläsare och vissa funktioner på sidan kanske därför inte fungerar. Vänligen uppgradera till den senaste versionen. Ignorera

Om SBAB

 

SBAB i Almedalen 2019

Att lösa utmaningar som har med boende att göra är det som driver oss framåt och en del av vår mission – att bidra till bättre boende och boendeekonomi. Vi vet att vi på SBAB kan göra så mycket mer än att bara låna ut pengar. Att vi genom att samverka med alla som påverkar bostadsmarknaden i Sverige kan se till att den blir inkluderande och hållbar - både ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv.

Almedalen är en bra arena att samverka på. Vi är där för att föra dialog med både befintliga och nya kontakter. Vi är där för att debattera, dela kunskap, lära och samlas kring frågor där vi kan bidra till bättre boende och boendeekonomi. SBAB:s medverkande under denna vecka tillägnas till att bland annat öppna upp samtal om respektfulla och jämlika arbetsplatser och hur vi ska få en inkluderande och hållbar bostadsmarknad.

Våra seminarier

Så får vi fler respektfulla och jämlika arbetsplatser

Dag: 2 juli 2019 07:30 - 08:40

Plats: Tage Cervins gata 5

 

SBAB:s representation på Business Arena

En bomarknad för alla – utan urholkade finansiell stabilitet

Dag: 3 juli 2019 09:00 - 09:30

Plats: Burmeisterska huset, Strandgatan 9A

Bostadsbristen – vad krävs för att lösa den?

Dag: 4 juli 2019 12:00 - 13:00

Plats: Burmeisterska huset, Strandgatan 9A

 

Kontakta oss

Vi har flera representanter på plats som gärna deltar i paneler för att berätta hur just SBAB bidrar till ett bättre samhälle.